HRI-Vitalion
...kívánságodra a jobb élethez!

MENÜ

terence

HRI System A komplex gyógynövény hatóanyag rendszer.

 

A HRI Vitalion termékcsalád különleges technológiája a HRI System, melyet Terence Gallagher biokémikus professzor szabadalmaztatott.

A kivételes működési mechanizmus lényege, hogy a gyógynövényekben található anyagokat egy komplex hatóanyagrendszer hangolja össze, optimalizálja, hogy minél hatékonyabban és célirányosan fejtsék ki hatásukat a szervezetben, és ezáltal beindítsák a szervezet öngyógyító folyamatait. Az alapanyagként használt növények már ismertek, azonban a lényeg az összetevők pontos arányán és célirányos rendezettségén van.

A felismerés lényege, hogy a természetes növényi kivonatok közé ágyazott vitaminok, ásványi anyagok, mikroelemek a szervezet számára sokkal jobban hasznosíthatóak, különösen akkor, ha mindezek nagy részét maguk a növények tartalmazzák.

Az ásványi anyagok mennyiségét hiába növeljük, ha az nem tud beépülni a megfelelő helyre, és mennyiségben. Hiába fogyasztunk minél magasabb dózisban vitaminokat, ásványokat, ha nincs összhangban a szervezetünk működése.  A HRI Systemnek köszönhetően ez a probléma megszűnt.

A páratlan technológia eredményeként a hatóanyagok a szervezetben a megfelelő helyre épülnek be és intenzív működésre stimulálják a szervezetünket. A HRI technológiának köszönhetően a termékek a vitaminokat, ásványokat szerves formában tartalmazzák.

Fontosnak, hogy a szervezetbe bejuttatott anyagok ne legyenek vegyszerrel szennyezve. Az alapanyagként felhasznált gyógynövényeket biokultúrában termesztik a rendkívül szigorú előírásokat figyelembe véve.

Vissza

Asztali nézet