HRI-Vitalion
...kívánságodra a jobb élethez!

MENÜ

VITALION TERMÉKTAPASZTALATOK

 

A HRI-Vitalion Klubhoz a fogyasztók és klubtagok részéről beérkezett terméktapasztalatokat szeretném megosztani Önökkel, azzal a kéréssel, hogy juttassák el mindenkihez, akinek megelőzés, örökletes vagy szerzett betegségek kialakulása miatt szükségük van rá. Az összeállítás az egyesület által megjelentetett két terméktapasztalat-könyvből ad válogatást a teljesség igénye nélkül.

 

 

1. P. Sándorné, Budapest: Magas túlsúly, magas vérnyomás

3 Vitalion kúra és 3 Folyadék-egyensúly tablettától 20 kg-ot fogytam. Megszabadultam a magas vérnyomás okozta kellemetlen tünetektől és az időnként jelentkező cukorbetegségtől.

Példaértékű tanulságként a sajtón keresztül is szeretném eljuttatni embertársaimhoz, és tiszta szívből mindenkinek ilyen jó egészséget kívánok.

 

3. K. Zoltán, Budapest: Köszvény, csontritkulás, érelmeszesedés

Boldogan számolt be arról, hogy 2 Vitalion és 2 Folyadék-egyensúly kúra után megszűntek az ödémás tünetei, az évekig tartó kínzó fájdalom a végtagjaiban, amelyeket a köszvény okozott és mindkét végtagjain az ujjai (kezein-lábain) szépen kiegyenesedtek. A 3.-ik Vitalion kúra után pedig az érelmeszesedés és csontritkulás tünetei is megszűntek. A továbbiakban már csak megelőzés céllal naponta 1 db. Vitalion tablettát szed.

 

4. H. Lászlóné, Budapest: Csontritkulás, érelmeszesedés, daganat

Csontritkulástól, érelmeszesedéstől évek óta szenved. Két csigolyája a gerincében összecsúszott. Leépült egészségi állapota már oly méretűvé vált, hogy csak tolószék segítségével tudták elvinni a kontrollokra. Végül az is kiderült, hogy az agyban 3 cm átmérőjű daganat alakult ki. Minden eddig ismert kezelést megkapta.  Megismerte a Vitalion tablettát és 4 doboz tabletta beszedése után a kötelező kontroll vizsgálaton az orvosa örömmel felsóhajtott és kérdezte: - mi történt magával? A daganat felére csökkent. A beteg akkor még nem árulta el, milyen újdonságot szed, csak örömmel köszönte a jó hírt. A továbbiakban egy hónap múlva elkezdte a 3 dobozos Vitalion kúrát és amikor a kontrollra került a sor, a vizsgálat eredménye kimutatta, hogy nyoma nincs a daganatnak. Azóta a betegnek jó a közérzete, saját lábán naponta sétál és nagyon boldog.

 

6. Sz. Zoltánné, Budapest XIV.: Túlsúly

Kezdetben 10%-os súlyfölösleget tapasztalt, később ez kezdett kórossá 20-30%-os túlsúllyá alakulni és minden hagyományos fogyókúrát kipróbált, de nem volt eredményes és természetesen a körte alakú formája is zavarta. Ajánlásomra elkezdte szedni a Folyadék-egyensúly tablettát a Vitalion tablettával párhuzamosan, és mára már repül a boldogságtól, mert 15 kg-ot fogyott.

 

Termékek>>>>

Megrendelés>>>>

Pénztárcagyógyítás>>>>

 

8. H. Péter Úri: Bőrelváltozások

Életében a HRI Tiszta Bőr Tabletta szenzációs eredményeket hozott. Szinte kerülte az embereket, a velük történő találkozást, mert az arc és az egész testén bőrelváltozások voltak. Nem sportolhatott, nem mehetett a strandra. Általam megismert a Tiszta Bőr Tablettát és örömére szolgált, hogy már az első kúra előtt fokozatosan halványultak a nem kívánatos bőrbántalmak.

A 3. kúra után eltűntek a bőrbántalmak, de megelőzés céllal továbbra is szed naponta 1 tablettát.

Mindenkinek ajánlja, akinek szüksége van rá, mert ez nem álom, hanem tény, szenzációt jelentő valóság. Egészen megváltoztatta az életét. Testi, lelki feszültségei megszűntek.

 

11. K. Csaba, Budapest XII.: Agyvérzés, bénulás

Agyvérzés miatt lebénult. Számos terápiát kipróbáltak, átütő sikereket csak a Vitalion kúrák hoztak. Kettő Vitalion kúra már jelentős javulást hozott, a harmadik kúra döntő változást hozott. Nincs megfelelő szó annak kifejezésére, hogy milyen érzés a bénulás után a kertben sétálni, róni az utcákat, a hegyekben busszal utazgatni. Mindenkinek köszönöm, visszaadták az életem.

 

12. Dr. Török. Cs. Zsoltné, Kiskőrös: Testi-lelki egyensúly, álmatlanság

Szörnyű balesetben elvesztettük gyönyörű kislányunkat. Napokig nem tudtam aludni a kínzó fájdalomtól, drága gyermekem keserves sírása csengett a fülemben. A nagynénémnek köszönhetem, hogy hozott magával Alvássegítő tablettát és az hozzásegített az alváshoz, pihent ébredéshez. Ez és a sok-sok törődés segített abban, hogy visszanyertem testi-lelki egyensúlyomat.

 

17. Cs. Imréné Érd: Álmatlanság

Pihentető alvásban évek óta nem volt részem. Ez lehet a számtalan betegségem forrása. Általam megismerte az Alvássegítő tablettát, felhívott és megköszönte, hogy ilyen csoda történhetett vele, mert legalább 10 éve ilyen nyugodt, természetes alvásban és friss ébredésben nem volt része. Javasolja a HRI Alvássegítő tablettát mindenkinek, aki hasonló gondokkal küzd, mert ez hatékony, biztos megoldás.

 

19. G. Istvánné Bp. XIII. Túlsúly, magas vérnyomás

Magas vérnyomás, túlsúly miatt, állandó rossz közérzet, szédülés panaszai voltak. A Vitalion tabletta és a Folyadék-egyensúly tabletta párhuzamos szedése megváltoztatta az életét. Vérnyomása stabilizálódott 200/110-ről, 140/85-re csökkent. A testsúly 100 kg-ról 75 kg-ra mérséklődött. Az egész családja és ismerősei csatlakoztak a Vitalion Klubhoz.


22. A. Tiborné: Érszűkület, csontritkulás

Személy szerint nekem igazán korán a koromhoz képest érszűkületem volt a jobb lábamban és meszesedés az egész szervezetben, a csontritkulást is kimutatták az oszteoporozis központban. A háziorvosomnak elmondtam, hogy ezt szedem és ő azt válaszolta, hogyha úgy érzem, hogy ez nekem segít, akkor szedjem. Így én bizalommal fordulok hozzá és kizártam a kémiai gyógyszereket. Mióta a Vitaliont szedem, sokkal jobb a közérzetem, dolgozni is tudok, holott a lábam levágásával riogattak az orvosok.

 

23. T. László: Érelmeszesedés

Évek óta szenvedek érelmeszesedéstől, nagyon nehezen járok, erős fájdalmaim voltak. Három kúrát csináltam a Vitalionnal, napi egy tablettát szedtem, de már az első kúra után sokat javult, elmúltak fájdalmaim kezemben, lábamban. De azért szedem tovább, mert nem akarom, hogy visszajöjjön. Jobban érzem magam.

 

24. K. Éva: Rövidlátás

Erősen rövidlátó vagyok. Egy hét Vitalion szedése után javult a látásom valamint a közérzetem is és az agyműködésem élénkebb lett.

 

Termékek>>>>

Megrendelés>>>>

Pénztárcagyógyítás>>>>

 

25. P. Sándorné: Fáradtság, dekoncentráltság

Folytonos fáradtság érzés és dekoncentráltság miatt szedtem a Vitalion tablettát a kolléganőmmel együtt. Azóta jobb a közérzetünk, frissebbek, könnyebbnek érezzük magunkat, könnyebb lett a mozgás is.

 

26. B. Gyöngyi: Álmatlanság

Alvási problémáim miatt szedtem a Night – Alvássegítő tablettát. Az első héten alvás előtt két tablettát szedtem, de már második héten elég volt egy tabletta szedése a pihentető alvás eléréséhez.

 

27. N. Endre: Nyakcsigolya, gerincmeszesedés

Meszesedett a nyakam, gerincem, hallhatóan ropogott, kb. 1-2 éve fokozatosan nehezedett a mozgásom a meszesedés miatt. A Vitalion szedésekor már 2 hét után panaszaim részben, és kb. 2 hónap után teljesen megszűntek.

 

29. D.- né: Visszér

46 éves vagyok, visszér problémával küszködök. A Vitalion tablettát próbáltam ki, 4 dobozzal szedtem be, azóta semmi probléma, nem dagad a lábam, nem fájnak. Jó a közérzetem.

 

30. Zs. József Nagymaros: Gerinc, porckorong

Hosszú évek óta küzdök porckorong kopással, gerinc bántalommal. Mióta ismerem a Vitalion tablettát a problémám már a múlté. Megszűnt fájdalom. Szinte el sem hiszem. Hálás szívvel köszönöm.

 

31. H. Judit Zebegény: Orbánc

A Vitalion tablettát az édesanyámnak is megvásároltam. Idős lévén rossz a vérkeringése és meglepődve tapasztalta, hogy a lábadozás megszűnt. Az orbáncos láb problémája is megszűnt. Nagyon boldog. Köszöni, hogy hozzájuthatott ehhez a kitűnő táplálék kiegészítőhöz.

 

32. P. Magdolna Bp.: Magas vérnyomás, ödéma

Ödémával, magas vérnyomással kínlódtam. Alig tudtam lehajolni, fulladtam, a Vitalion és a Water Balance teljesen rendbe hozott (egy kúra mindegyikből)! Nagyon köszönöm! További sikereket kívánok!

 

34. K. Erzsébet Bp. : Problémás bőr

Az arcom tiszta pattanásos volt. Kedves ismerősöm ajánlotta a Clear (Tiszta Bőr) tablettát. Kipróbáltam és már a 2. doboz után, hála Istennek, eltűntek a pattanásaim!

 

35. P. Márta Bp.: Kalapács ujj

Kalapács ujjal áldott meg a sors. Állandóan gyulladt volt és fájt. A 2. doboz Vitalion tabletta teljesen elmulasztotta a fájdalmakat és kiegyenesedtek ujjaim. Kiváló ez a termék.

 

36. Sz. Zsuzsanna: Feszültség, stressz

Tanár vagyok, rettentő feszült, szellemileg fárasztók a napjaim. Amióta a Stresszoldó (Calm Life) tablettát szedem, megszépültek, megkönnyebbültek tanításaim. Frissebb, türelmesebb vagyok, eredményesebb munkát végzek.

 

Termékek>>>>

Megrendelés>>>>

Pénztárcagyógyítás>>>>

 

37. L. Sándorné: Gyomor, túlsúly, csontritkulás

Amióta megismertem a csodálatos Vitaliont és a többi tablettát, mindegyiket kipróbáltam. Nagyon jó a véleményem róluk. A Folyadék-egyensúly (Water Balance) tablettától 8 kg-ot fogytam. A Vitalionnak köszönhetően nincs csontritkulásom, az Emésztést segítő (Golden Seal) tabletta szedése óta megszűntek gyomor panaszaim. A Nyugodt Élet (Calm Life)-tól pedig egész napos fárasztó, stresszes munkám lett könnyebb.

 

38. Cs. Gábor: Problémás bőr

A hátam tele volt pattanással. Elkezdtem szedni a Bőrtisztító (Clear Complexion) tablettát és egy üveg beszedése után teljesen eltűntek a pattanások.

 

39. M. Sándor: Izület, frontérzékenység

Gerinc és izületi fájdalmaim voltak. A látásommal is volt gond és nagyon érzékeny voltam a frontokra. Egy kúrát végigcsináltam és legnagyobb örömömre a fájdalmaim csökkentek és teljesen megszűnt a frontérzékenységem. Másoknak is ajánlom a Vitalont.

 

40. R. Tibor: Érszűkület

57 éves vagyok. Korábban agyvérzésem volt és érszűkületem is van a lábamban. Elkezdtem szedni a Vitaliont és rövid idő után azt tapasztaltam, hogy javult a beszédkésségem és a lábamban lévő érszűkület mértéke is kisebb lett.

 

43. F. Jánosné: Frontérzékenység, izület

A Vitaliont szedtem kúraszerűen. Megszűntek tőle az izületi fájdalmaim és a frontokra sem vagyok érzékeny a használata óta. Javult a látásom. A harmadik gerinccsigolyám korábban fájt, de mióta szedem, teljesen megszűntek a panaszaim.

 

44. K. László: Lábfájás

A hasogató lábfájásomra Vitaliont ajánlottak. Elfogadtam, és bizakodva beszedtem a tablettákat, kicsit nehezemre esett az ajánlott napi 2 l folyadékot meginni. Az első napok eredményei után két-két tablettát szedtem. A harmadik napon már csökkentek a fájdalmak és ma már ismét tudok járni. A második doboz beszedése után szinte panaszmentes az állapotom!

 

46. K. Margit, Budapest, XI.: Rossz vérkép
Amikor kiderült, hogy alacsony a fehérvérsejt számom, teljes kivizsgálatra küldtek, de nem tudták megállapítani az okát. Azóta rendszeresen ellenőrzik a vérképemet. Mivel gyógyszert nem szedhetek, ezért mindent kipróbáltam, amivel megelőzhetem a betegségeket, vagy gyógyíthatom magam. A fehérvérsejt számom már 20 éve 2,3 és 2,8 között mozog (minimum 4,6 kéne legyen). Ez év elején nagy megterhelésnek voltam kitéve. Mind fizikailag, mind szellemileg nagyon kimerültem. A vérképvizsgálatom eredménye június 10-én 1,9 lett. Az orvosom azonnal teljes kivizsgálásra küldött, többek között a hematológiára is. (Ezt eddig mindig megtagadtam, de most nem mertem, mert annyira rossz volt a vérképem.) A hematológiai vizsgálat július 8.-án volt. Közben beszedtem 1 doboz Vitaliont. A hematológián a vérvizsgálaton a fehérvérsejt számom 3 K/ml lett, amit a húsz év alatt egyszer sem sikerült elérnem.

 

47. Sz. Éva, Budapest: Szívproblémák
Kislánykorom óta féltem a szívbetegségektől, mivel szaporán vert a pulzusom, valahányszor mérték. Sok csodálatos orvossal találkoztam, akik tudásuk legjavát adva igyekeztek segíteni. Természetesen gyógyszerrel. Mindezek ellenére előfordultak rosszulléteim, s erre az esetre a Betaloc nevű szívgyógyszert szedtem. Hála Istennek mindez már múlt idő, hisz a Vitalion valóban az eddigi leghatékonyabb táplálékkiegészítő, egy éve gyógyszerek nélkül élek!!! A körzeti orvosom épp a minap dícsérte meg a szép, szabályos szívverésem, a „tinédzservérnyomásom” (negyven éves múltam). Hát nem ér ez meg minden pénzt? Nem értem, hogy lehet Vitalion nélkül élni? Persze, a mozgásról, a jó levegőn tett sétákról, az egészséges táplálkozásról sem feledkeztem meg, hisz csodálatos 10 éves kislányom arra ösztönöz, hogy hosszú életű legyek! Így ajánlom minden családnak!

 

Termékek>>>>

Megrendelés>>>>

Pénztárcagyógyítás>>>>

 

50. B. László: Agyembólia, látásproblémák
Referencia a Vitalion és a Water Balance fogyasztása nyomán tapasztalt pozitív hatásokról, változásról. Agyembóliás, magas vérnyomásom keletkezett. A kórházi ápolás után a Vitalion tablettát július 10-e óta fogyasztom. Változás: Az agyembóliával összefüggő leromlott látásom néhány nap múlva élesebb látásra javult, s a tévé homályos, ködös képei éles kontúrokká változtak (vagyis javultak). A vérnyomás: Szabályzására – mivel a lábam szára a bokám felett püffedt (dagadt) volt –, a Folyadék-Egyensúly tabletta fogyasztását is elkezdtem. A hatás szemmel látható és ujjal tapintható változást eredményezett. Továbbra is reményteljesen fogyasztom, és hasonló egészségi változások javítására másoknak is ajánlom. A fentiek kiegészítésére még tájékoztatásul közlöm, hogy amíg a Vitalion tablettát nem fogyasztottam, reggel a 12-13 órányi alvás után is bágyadtan, kókadtan ébredtem, és alváskényszerként a déli órákban még 2-3 órát kellett aludnom. Az éjszakai alvás 1-2 órával csökkent, a nappali alváskényszer megszűnt. Talán nem közömbös, ha záró sorként elárulom, hogy 80 éves vagyok.

 

51. S. Ferenc: Lábszárfekély
15 évvel ezelőtti mélyvénás trombózis miatt a bal lábam bokatájon 2 éve kifekélyesedett. Állandó sebészeti és bőrgyógyászati kezelés és gyógyszerszedés ellenére sem gyógyult be. Vitalion És Clear Complexion együttes szedésének hatására (mindkettőből 2x2 szem naponta) az éjszakai izomgörcsök 2 nap után teljesen megszűntek, a fekélyek 8-10 nap után beszáradtak, majd a varasodások is leperegtek, a fekélyek teljesen elmúltak.

 

53. Á. Tiborné: Májfoltok
Egy fiatal hölgynek szülés után májfoltos maradt az arca. Mivel fodrász, többször állt tükör előtt és a sötét foltok nagyon zavarták. Ajánlásomra a Tiszta Bőr tablettát kezdte el szedni és néhány nap múlva már a foltjai szépen halványultak. Bizalommal ajánlja másoknak is.

 

58. P. Ferenc:
Gyomorégés, savtúltengés, székrekedés és aranyérproblémák miatt évek óta szenvedek. A hagyományos kezelések nem hozták meg a várt eredményeket. Bánatomban felhívtam az ismerősünket, akit mindig is tiszteltem, mert életeleme az embertársai egészségének megőrzése és visszanyerése, ami most is beigazolódott. A panaszaim hatékony kezelésére ajánlotta a GOLDEN SEAL tablettát és 10 nap alatt már olyan tapasztalataim vannak, hogy aktív gyógynövény hatóanyagaival eredményesen orvosolja a fenti problémákat, káros mellékhatások nélkül.

 

64. S. Péterné: Epebántalmak, reuma, köszvény
Epebántalmaktól, ekcémától, reumatikus és köszvényes
panaszoktól szenvedek évek óta. Sok-sok hagyományos módszert kipróbáltam, de tartós eredményt nem hoztak. Ismerősöm javaslatára (aki szponzorom is) beléptem a klubba és itt megtaláltam a megoldást. Kipróbáltam a Vitalion és a Tiszta Bőr tabletták párhuzamos szedését és már az első kúra után megtapasztaltam jótékony hatásait. Fájdalmaim csökkentek, a viszkető érzés megszűnt, a bőrelváltozásaim elhalványultak. A három kúra után visszanyertem az egészségem, tünetmentes lettem.

 

65. N. Istvánné: Májfoltok, köszvény, túlsúly
Idősödő korban vagyok, az ezzel összefüggő bőrelváltozások (barnuló foltok) zavarnak. A köszvénytől is sokat szenvedek. Én is kipróbáltam a nekem javasolt Vitalion és Tiszta Bőr tablettákat. Három kúra után megszűntek a panaszaim, sőt a köszvénytől eldeformált láb- és kézujjaim is kiegyenesedtek. Boldog vagyok a történtektől és attól, hogy az ismerősöm lett a szponzorom, aki arról is meggyőzött, hogy a súlyomra is tud ajánlani olyan tablettát, amelytől visszanyerhetem ideális testsúlyomat. Akkor azt gondoltam magamban, hisz ez kész csoda! Igazam lett, mert 2 kúra Folyafdék-Egyensúly tablettától 16 kilót fogytam, ennyi volt a súlytöbbletem. Ettől kezdve, megelőzésképpen, 1 tablettát szedek naponta.

 

Termékek>>>>

Megrendelés>>>>

Pénztárcagyógyítás>>>>

 

További terméktapasztalatok 1 2 3Asztali nézet