HRI-Vitalion
...kívánságodra a jobb élethez!

MENÜ

én

Széphegyi Géza vagyok, több mint 20 éve 1989-ben találkoztam az első MLM céggel, és már akkor megtetszett a kereskedelmi elv és azok az előnyök, amiket semmilyen más tevékenység nem képes megadni.

A hálózati marketing őrületes fejlődésen ment át ez elmúlt időszakban. Szinte törvényszerű volt, hogy megjelennek az iparág hiénái, és napi rendszerességgel jönnek is a legújabb csodamódszerek. E vámszedők mellett azonban vannak valóban tisztességes alapon működő, valóban kiemelkedő lehetőségek is, fontos tehát, hogy megőrizzük nyitottságunkat.

Az elmúlt időszakban - mivel én is megégettem magam párszor - kialakult bennem egy ideális MLM cég képe. A 20 éves, több MLM cégnél szerzett tapasztalatokat, tényeket összehasonlítva választottam ki azt a lehetőséget, ami mellé valóban oda tudok teljes mellszélességgel állni.

Saját tapasztalatom vezetett erre az útra.

Eszembe sem jutott foglalkozni a Vitalionnal, pedig többször, többen is megkerestek vele az elmúlt években. De valahogy nem igazán „izgatott fel”, mígnem az állandóan ingadozó vérnyomásomra kedves barátomtól kaptam egy doboz HRI-Vitalion tablettát.

Nos, amin a gyógyszergyárak szintetikus csodabogyói évek alatt nem tudtak segíteni az három hét alatt megoldódott. A negyedik héten már a nap bármely szakában mért vérnyomásom stabilan az ideális tartományban mozgott, és lekopogom most is ott van.

Ekkor kezdtem igazán érdeklődni a HRI-Vitalion termékek és az üzlet után. Rá kellett jönnöm:

Itt minden együtt van, amit évek óta keresek!

Mert a cég a Sikeres MLM 4 alappillérén túl rendelkezik még valamivel, egy olyan lenyűgöző módszerrel, ami rövid időn belüli jelentős jövedelem lehetőségét adja mindenki számára. Ez nagyon kevés cégnél adatik meg.

Hogy mi ez az elképesztő hatékony módszer? Erről majd szóban…

További információkért keressen meg, szívesen állok rendelkezésére!

skype:szgeza1

email:eljmaskepp@gmail.com

Asztali nézet