HRI-Vitalion
...kívánságodra a jobb élethez!

MENÜ

 

 

A HRI-vitalion Klub 2000 áprilisában kezdte meg a tevékenységét Magyarországon, 100%-ban magyar tulajdoni háttérrel, amely azóta is változatlan. Ekkor úgy gondoltuk, hogy van helye a magyar piacon egy, az addigi gyakorlattól eltérő üzletpolitikát folytató cégnek.

Az olyan alapvető emberi értékek mellett köteleztük el magunkat mint a tisztesség, megbízhatóság, pontosság, mások tisztelete és megbecsülése. Ebben a szellemben igyekszünk megvalósítani fő céljainkat, a legfontosabb népbetegségek elleni küzdelmet, valamint a magyar lakosság egészségügyi kultúrájának növelését.

A HRI-Vitalion Klub kizárólagos forgalmazási joggal rendelkezik a HRI-Vitalion termékekre az egész világon.


A cég bámulatos módon rendelkezik a garantált MLM SIKER 4 alappillérével:

Termék: kiváló egyedülálló, mással nem helyettesíthető „gyorsan pörgő” termék, amit az emberek rendszeresen hónapról-hónapra megvesznek, és megvennének még akkor is, ha nem MLM cégben értékesítenék, hanem máshol, akár jóval magasabb áron.

A Cég: jogilag tiszta rendezett, hivatalosan bejegyzett, leinformálható. Van múltja, jelene, jövője. Hálózatorientált. A termék felett kizárólagossággal rendelkezik. Őrületes növekedési szakaszban van, benne van a globalitás lehetősége. Garantáltan, pontosan fizet, adósságmentes, komoly valós küldetése van. Lenyűgöző magabiztossággal tíz éve működik. (Az MLM cégek 96% megy tönkre, tűnik el, válik fizetésképtelenné az első négy évben.)

Marketing, és jutalék : kipróbált, másolható, érthető, és megvalósítható verhetetlen marketingterv, ami a világon egyedülálló módon, elképesztő elemi erővel támogatja az induló, valóban hálózatot építeni akaró munkatársait, a 6-8. héttől, figyelemre méltó, akár hat számjegyű jövedelemmel.

Az indulás : az MLM cégeknél általában horror összegekkel lehet indulni, sokszor több tízezer, nem ritkán súlyos százezer Ft feletti összeggel. Itt meglepően emberi összegből el tudja indítani a bámulatos, sikeres MLM pályafutását. Nincs rizikó, nincs kockázat!

és, hogy kinek ajánlom:

Önnek, ha még soha nem végezett ilyen munkát,
Önnek, ha már ezerszer csalódott az MLM-ben, és csak megtévesztő manipulációkban volt része
Önnek, ha gyakorlott hálózatépítő , és a jelenlegi hálózatában nem érzi jól magad, vagy nem úgy működik, ahogy szeretné, nem tud benne kiteljesedni. Nem azt kapja, amit ígértek . Bizonytalannak érzi a valódi kitörést.

 

RENDELJEN terméket>>>>

NÉZZE meg az ÖN karrier lehetőségét>>>>

Asztali nézet