HRI-Vitalion
...kívánságodra a jobb élethez!

MENÜ

A HRI System: ami a HRI-Vitalion termékeket olyan különlegessé, egyedivé teszi!


A HRI-Technológia által  egy olyan készítméncsaládhoz jutunk, ami nem "egy a sok közül", nem pótolható és nem helyettesíthető más, hagyományos, "lapátolós" (vitamin, és ásványianyag mennyiség) elven működő készítményekkel.

Nem minősítünk más termékekekt - csak azt mondjuk: MÁS, NAGYON MÁS!Ezért képtelenség az összehasonlítás.

Lényege, hogy a tiszta növényi hatóanyagokat egy célirányosan megtervezett rendszerben kapcsolják egymáshoz. Ezzel egyrészt egymás hatását felerősítik, másrészt intenzíven és a megcélzott betegségre koncentráltan, célirányosan fejtik ki hatásukat, és indítják be a szervezet öngyógyító folyamatait.

 

Bővebben>>>>


 

 

vitalion_web-re.png

A HRI-Vitalion tabletta

 

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:

CSONTRITKULÁS

A szervezet csontépítő folyamatait, a csontépítő enzimeket aktivizálva, a táplálkozás során bevitt kalciumot valóban beépíti a csontokba, visszafordítva a csontleépülés folyamatát. Megszűnnek a fájdalmak, elkezd visszaépülni a csonttömeg;

ÉRSZŰKÜLET

Az érfalakról leoldódnak az elzáródásokat okozó koleszterin, vagy meszes alapú plakkok, lerakódások. Segítségével érműtétek és amputálások is megelőzhetők!

MESZESEDÉS, LERAKÓDÁSOK

Legyen szó akár izületi lerakódásokról, köszvényről, akár gerincoszlop, vagy bármely szervünk elmeszesedéséről, segít a készítmény ezeket lebontani és eltakarítani;

CUKORBETEGSÉG

Sok esetben magának az alapbetegségnek a tüneteit is enyhíti, csökkenthető a bevitt inzulin mennyisége, illetve megszűnnek a túlzott cukorszint-ingadozások. De a betegség valamennyi igen káros szövődményét is segít csökkenteni;

KRÓNIKUS FEJFÁJÁS, FRONTÉRZÉKENYSÉG

A fenti hatások miatt számos pozitív „mellékhatás” is tapasztalható a HRI-Vitalion tablettának így a krónikus fejfájások, a frontérzékenységek megszűnése, jobb a közérzet, növekszik a vitalitás, sok esetben javul a hallás, a látás, csökken a magas vérnyomás stb.

 

A termék ára:

HRI-Vitalion Klubtagoknak:5210 Ft+szállítás.

Nem Klubtagoknak:6210 Ft+szállítás

Gyógyszertár: 7000-9000 Ft

 

Megrendelés>>>>


viz

 

HRI- FOLYADÉK-EGYENSÚLY

 

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:

 

FOGYÁS

Ha a zsírszövetek közül eltávozik a folyadék, ez önmagában is jelentős fogyást eredményezhet, de sokkal fontosabb, hogy e raktározott folyadék gátolja a zsírbontó enzimeket is a munkájukban! E folyadék- és lipidgyűrűk megcsapolásával a szervezet saját zsírégető folyamatai sokkal hatékonyabbá válhatnak, az enzimek közvetlenül hozzáférnek a zsírszövetekhez. Különösen kedvező hatás érhető el, ha intenzív testmozgással kombinálva használjuk a készítményt!

CISZTÁK

Sok fogyasztói terméktapasztalat számol be arról, hogy akár a külső, akár a belső folyadékkal telt ciszták is leapadtak, leszáradtak a készítmény használatát követően

PANGÓ FOLYADÉKOK, CELLULITISZ

Optimálissá teszi a készítmény a szervezet folyadék- és vízháztartását, elősegíti a felhalmozódott méreg- és salakanyagok maradéktalan kiürülését, ezzel tehermentesítve a máj és a vese működését; Kiválóan használható a cellulitisz ellen.

 

A termék ára:

HRI-Vitalion Klubtagoknak:5210 Ft+szállítás.

Nem Klubtagoknak:6210 Ft+szállítás

Gyógyszertár: 7000-9000 Ft

 

Megrendelés>>>>


red

HRI-RED BEET
CÉKLA, A VÖRÖS GYÓGYÍTÓ


Vérképzést elősegítő és immunerősítő tabletta

A vérszegénység és a gyenge immunrendszer a mai rohanó, stresszes életünkben mindennapi probléma. Ha nem tudjuk a megfelelő vasmennyiséget, illetve a számunkra szükséges ásványi anyagokat bejuttatni a szervezetünkbe, akkor nemcsak a napi teljesítményünk romlik, hanem komoly betegségek céltábláivá válhatunk. A HRI Red Beet vérképzést elősegítő és immunerősítő tabletta hatékonyságát a céklából nyert életfontosságú összetevői biztosítják.

A világon a vérszegénység leggyakoribb oka a vashiány. A cékla gazdag vasban és más ásványi anyagokban, vitaminokban, ezáltal serkenti a vörösvérsejtek termelődését és erősíti az immunrendszert.

Ez az a zöldségféle, amelyből a szervezet a legjobban tudja hasznosítani a vasat, folsavtartalma pedig szintén segít a vérképzésben.

Természetes alapanyagú készítmény a vérképzés elősegítésére és az immunrendszer megerősítésére

A céklaterápia kiegészítő módszer a rákbetegség kezelésében, mivel gátolja a ráksejtek szaporodását. A cékla vörös színét a betanin nevű pigmentnek köszönheti, amely antioxidáns hatású, segít a daganatos betegségek és a szív-érrendszeri kórképek megelőzésében.

Felhasználási terület:

–        vérszaporító hatás;

–        rákbetegségek kiegészítő kezelése, megelőzése;

–        méregtelenítő, májtisztító, májregeneráló hatás;

–        gyomorsav okozta panaszok csökkentése;

–        magas kálium- és magnéziumtartalma javítja a szívizom működését;

–        erősíti a kötőszöveteket, rugalmassá teszi a bőrt, fényt ad a hajnak és erősíti a csontokat;

–        immunerősítő hatás;

–        magas antioxidáns tartalma miatt csökkenti az érelmeszesedés előrehaladását;

Hatóanyagok: Vitaminok: A, B1, B2, B6, C, béta-karotin, folsav. Ásványi anyagok: Vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, kobalt, lítium, stroncium, rubídium, cézium;

 

A termék ára:

HRI-Vitalion Klubtagoknak:5210 Ft+szállítás.

Nem Klubtagoknak:6210 Ft+szállítás

Gyógyszertár: 7000-9000 Ft

 

Megrendelés>>>>


alvo

 

HRI-NIGHT

az ALVÁSSEGÍTŐ

 

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:


A PIHENTETŐ ALVÁS REMÉNYE!

A hagyományos altatókról sok mindent el lehet mondani, csak azt a legkevésbé, hogy valóban pihentető alvást biztosítanának. Mint akit fejbe vertek, úgy alszik el az ember, és legtöbbször fáradtabban ébred, mint ahogy lefeküdt. Az alvásnak azonban nagyon fontos szerepe van az életben, ha nincs rendben az éjszakánk a nappalunk sem lesz rendben, ezen túlmenően az alváshiány számos betegség kialakulásának is az okozója lehet! A HRI-Night tabletta aktív gyógynövény-hatóanyagai mind az elalvási, mind az átalvási problémákon képesek segíteni a hypotalamuszra gyakorolt jótékony, relaxáló hatás által! A boldogsághormonok felszabadításával nyugodt, pihentető alvásban lesz részünk, és reggel boldogan, kipihenten tudunk ébredni! A készítmény segítségével hosszabb távon az altatófüggőségből is meg tudunk szabadulni. A boldogsághormonokra (endorfin, szerotonin) gyakorolt kíméletes és pozitív hatás miatt depressziósok számára is jól használható a készítmény.

 

NINCS HOZZÁSZOKÁS!

A hagyományos altatószerek egyik legnagyobb problémája a függőség kialakulása és a hozzászokás veszélye tartósabb fogyasztás esetén. Az egyre nagyobb dózisok is egyre kevésbé hatnak, miközben a káros mellékhatások egyre fokozottabban jelentkezhetnek, és nagyon nehéz kiszállni ebből az ördögi körből. A HRI Night tabletta természetes hatóanyagai nem okoznak hozzászokást, pozitív hatásai pedig hosszabb idejű használat esetén is ugyanolyan intenzívek maradnak, miközben káros mellékhatásokról nem beszélhetünk;

 

A termék ára:

HRI-Vitalion Klubtagoknak:5210 Ft+szállítás.

Nem Klubtagoknak:6210 Ft+szállítás

Gyógyszertár: 7000-9000 Ft

 

Megrendelés>>>>


lugositas

HRI-GREEN BASE


Lúgosítás felsőfokon

„TESTÜNK ERŐINEK VALAMENNYI ÖSSZETÉTELE KÖZÜL A SAVAK HATÁSA A LEGKÁROSABB” /Hippokratész/

Az utóbbi időben egyre többet lehet hallani szervezetünk elsavasodásáról. Dr. Robert O. Young biokémikus, mikrobiológus kutató szerint egyetlen megbetegedés létezik: a savasodás, mely a helytelen táplálkozásunk és stresszes életmódunk következménye.

 

MI, MIÉRT TÖRTÉNIK?

Testünk mindent megtesz annak érdekében, hogy mentse magát a savas salakanyagoktól és megőrizze a vérben az egyensúlyt. A felesleges savak a kötőszöveteinkben raktározódnak addig, amíg a vese fel nem dolgozza őket. Szervezetünkből nyomelemek és ásványi anyagok használódnak fel a savak közömbösítéséhez, amelyek főként csontjainkból és izmainkból ürülnek ki. Ennek következtében törékennyé válnak az erek, szív-és érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, agyvérzés, infarktus, csontritkulás jelentkezik. Felborul az anyagcsere, elhízás vagy kóros soványság alakul ki. Savak rekedhetnek az ízületeknél is, ami ízületi gyulladásokat, köszvényt, reumát okoznak. További savasodási betegségek: cukorbetegség, daganatos betegségek, savtúltengés, reflux betegség, bélgyulladás, ekcéma, allergiák, Candida-fertőzés, fejfájás, fáradékonyság, puffadás, emésztési problémák, gennyes pattanások és bőrproblémák.

 

A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÁSA - LÚGOSÍTÁS

A leghatékonyabb lúgosítás érdekében nagyon fontos a tudatos lúgosító táplálkozás, valamint kifejezetten lúgosító táplálék-kiegészítők fogyasztása. A HRI GREEN BASE kapszula segítségével szervezetünk nagy mennyiségű és kiváló minőségű zöld táplálékhoz jut, méghozzá rendkívül harmonikus, összehangolt formában.

 

Minden korosztálynak ajánlható, nőknek, férfiaknak, egészségeseknek, betegeknek, gyermeket tervezőknek, kismamáknak egyaránt. Az alapokhoz megy vissza és sejtszinten nézi meg, mi kell a testnek, hogy jól érezze magát. Az egészséges pH szintű szervezetünk nem lesz beteg, ellenáll a fertőzéseknek, gombáknak, rákos sejtképződéseknek, jól érzi magát és pozitív gondolkodású lélekkel rendelkezik. Észrevehetjük továbbá, hogy napközben sokkal aktívabbak vagyunk és több az energiánk. Nem okoz gondot többé a reggeli ébredés. Ha súlyfelesleggel küszködtünk, megtapasztalhatjuk, hogy a szervezet elkezdi felszámolni a korábban felhalmozott zsírsejteket. Hajunk és bőrünk is komplex megújuláson megy keresztül.

 

A termék ára:

HRI-Vitalion Klubtagoknak:5210 Ft+szállítás.

Nem Klubtagoknak:6210 Ft+szállítás

Gyógyszertár: 7000-9000 Ft

 

Megrendelés>>>>nyugi

HRI-GOOD MOOD

Stressz-oldó tabletta

 

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:


NYUGALOM EGÉSZ NAPRA

Gyakran érzi magát feszültnek, idegesnek? Az orbáncfű kivonatot tartalmazó HRI Good Mood tabletta biztosítja az egész nap tartó nyugalmat. Segít a nehézségek leküzdésében, a nyugalom megőrzésében, emellett a szorongásos tünetek enyhítésére is kiváló. Szedését azoknak ajánljuk, akik az átlagnál nagyobb feszültségnek vannak kitéve. A „nyugalom növényének” is nevezett orbáncfüvet sokan használják idegeskedés, alvászavarok ellen. Jótékony hatással van a szervezetre gyomorfekély, vagy vese- és epebántalmak, továbbá idegi eredetű gyomor-bélrendszeri panaszok esetén. A száj belső sérülései esetén szintén ajánlott.

 

NINCS HOZZÁSZOKÁS

A hagyományos nyugtatószerek egyik legnagyobb problémája a függőség kialakulása és a hozzászokás veszélye tartósabb fogyasztás esetén. Az egyre nagyobb dózisok is egyre kevésbé hatnak, miközben a káros mellékhatások egyre fokozottabban jelentkezhetnek, és nagyon nehéz kiszállni ebből az ördögi körből. A HRI GOOD MOOD tabletta természetes hatóanyagai nem okoznak hozzászokást, pozitív hatásai pedig hosszabb idejű használat esetén is ugyanolyan intenzívek maradnak.

 

A termék ára:

HRI-Vitalion Klubtagoknak:5210 Ft+szállítás.

Nem Klubtagoknak:6210 Ft+szállítás

Gyógyszertár: 7000-9000 Ft

 

Megrendelés>>>>


spear

 

HRI-EMÉSZTÉSSEGÍTŐ

 

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:

AZ EMÉSZTÉS HARMONIZÁLÁSA

Manapság igen nagy számban okoznak komoly problémákat a helytelen táplálkozással összefüggő anyagcserezavarok, melynek olyan következményei vannak, mint a gyomorégés, savtúltengés, székrekedés, puffadás, az aranyér-problémák stb. S bár ezek néha igen kellemetlen közvetlen tünetek, de ha az okok hosszabb távon fennállnak, közvetett módon ezeknél sokkal súlyosabb problémák, betegségek is kialakulhatnak! Fontos lenne tehát sokkal komolyabban vennünk táplálkozásunkat, életmódunkat és az emésztőrendszerünk működését!

A készítmény aktív gyógynövény hatóanyagai harmonizálják az emésztőrendszer folyamatait, és nagyon hatékony segítséget adnak a szervezet számára a fenti problémák esetén.

Lehet kúraszerűen is használni huzamosabb ideig fennálló problémák esetén, de akut módon is nagyon jól használható, pl. egy többnapos székrekedés, vagy egy bőséges és megterhelő étkezést követően, káros mellékhatások nélkül.

 

A termék ára:

HRI-Vitalion Klubtagoknak:5210 Ft+szállítás.

Nem Klubtagoknak:6210 Ft+szállítás

Gyógyszertár: 7000-9000 Ft

 

Megrendelés>>>>


garlic

 

HRI-GARLIC

Immunturbó

 

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:

TÉLEN, A MEGFÁZÁSOK ELLEN!

Télen a meghűlés, a vírusok és baktériumok okozzák a legtöbb megbetegedést, sok-sok kellemetlen napot, kieső munkaidőt okozva. Az antibiotikus kezelés vírusok ellen nem hatékony, de legyengíti a szervezetet, károsítja a bélflórát. A fokhagymát a népi gyógyászat már régóta használja természetes antibiotikumként, készítményünkben pedig a fokhagymából nyert allicin hatóanyagot a HRI-system különösen hatékonnyá tette. Használható megelőző célzattal is a fertőzések elkerülésére, de ha már elkaptuk a bajt, segítségével könnyebben, gyorsabban kilábalunk belőle.
A tapasztalatok szerint hatékonyan alkalmazható vírusok és baktériumok ellen egyaránt, a hagyományos gyógyszeres kezelés kiegészítéseként;

 

NYÁRON, AZ ALLERGIA ELLEN!

Nyáron a pollenallergia, a szénanátha okoz egyre több és több embernek kellemetlen tüneteket, évről évre növekszik az allergiától szenvedők száma.A szemviszketés, orrfolyás, orrdugulás, asztmás köhögés nagyon meg tudja keseríteni a kritikus időszakban az érintettek napjait és éjszakáit! Készítményünk aktív hatóanyagai közömbösítik a vérben az allergiát okozó agresszív anyagokat. A hatás általában gyorsan jelentkezik, csökkennek, megszűnnek a tünetek, de ettől a betegség még nem szűnt meg, ezért a készítményt hosszabb ideig érdemes használni a tökéletes tisztulás érdekében.

 

A termék ára:

HRI-Vitalion Klubtagoknak:5210 Ft+szállítás.

Nem Klubtagoknak:6210 Ft+szállítás

Gyógyszertár: 7000-9000 Ft

 

Megrendelés>>>>


clearHRI-CLEAR Complexion

 

A bársonos bőrért.

 

BELSŐ KOZMETIKUM

A különböző kozmetikai készítmények csak a felületen ható, átmeneti megoldást nyújtanak, miközben sok esetben károsítják a bőr természetes élettani funkcióit (szellőzés, savköpeny, kiválasztás). A HRI Tiszta Bőr tabletta aktív gyógynövény hatóanyagai magát a probléma kiinduló okát szüntetik meg, melynek a bőr elváltozásai csak a következményei, meggátolják a kóros anyagcseretermékek (szabad gyökök, hormonszerű anyagok, kemikáliák) hámsejtekre gyakorolt hatását;

 

PATTANÁSOK, SZŐRTÜSZŐGYULLADÁSOK

Akár tinédzserkori kellemetlen bőrproblémák, akár hormonális, akár mérgezéses, vagy allergiára visszavezethető bőrpanaszokról van szó, nagyon jók a fogyasztói tapasztalatok!

 

PIKKELYSÖMÖR, ÖVSÖMÖR

Vannak egyelőre gyógyíthatatlan betegségek, ilyen ma még a pikkelysömör is.
E betegséget a HRI Tiszta Bőr tabletta sem szünteti meg! De nagyon sok esetben válik akár teljesen tünetmentessé e betegség a készítmény szedésével! Számos jó tapasztalat számol be továbbá, a készítmény eredményességéről szemölcsök, futószemölcsök, májfoltok, gombás fertőzések esetén;


A termék ára:

HRI-Vitalion Klubtagoknak:5210 Ft+szállítás.

Nem Klubtagoknak:6210 Ft+szállítás

Gyógyszertár: 7000-9000 Ft

 

Megrendelés>>>>


 

zeller

HRI-CELERIAC

 

Sejtfiatalító-Potencianövelő

 

 

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:

HARC A SZABADGYÖKÖK ELLEN

A szabad gyökök olyan agresszív vegyületek, amik rengeteg kárt okoznak a szervezetben. Roncsolják a sejtfalat és a sejtmagot, degeneratív, daganatos folyamatokat indítanak el, és a szervezet sejtszintű öregedési, leépülési folyamataiért döntően felelősek. Az antioxidánsok azok a vegyületek, amik közömbösíteni képesek az agresszív szabad gyököket (vitaminok, flavonoidok stb.). A HRI-Celeriac tabletta a HRI-rendszer segítségével képes a benne található természetes E-vitamint és zellerkivonatot a lehető leghatékonyabb módon hasznosítani a szervezetünkben!

 

HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN

A legújabb tudományos kísérletek bebizonyították, hogy a természetes E-vitamin jelentősen lelassíthatja az öregedés folyamatát, szervi és mentális területen egyaránt, a külső bőrfelszínen és sejtszinten a belső szervek, szervrendszerek vonatkozásában egyaránt. A fentieket alátámasztandó, rendkívül sok jó tapasztalat gyűlt össze készítmény fogyasztói körében: Az ízületi kopás okozta fájdalmak sok esetben csökkennek, vagy teljesen megszűnnek. A változókori problémák (hőhullámok stb.) szintén jelentősen mérséklődnek, elmaradnak. Erősödik a női, férfi húgyúti és nemi szervek általános állapota, fokozódik a szexuális aktivitás és erő. Sejtregeneráló, energiafokozó, ellenállóképesség-fokozó. Csökkenti az aktív és passzív dohányzás káros hatásait a szervezetben. Általános közérzet szintjén éveket visszafiatalodhatunk és még nagyon sok örömben lehet részünk!

 

A termék ára:

HRI-Vitalion Klubtagoknak:5210 Ft+szállítás.

Nem Klubtagoknak:6210 Ft+szállítás

Gyógyszertár: 7000-9000 Ft

 

Megrendelés>>>>Asztali nézet