HRI-Vitalion
...kívánságodra a jobb élethez!

MENÜ

Ön se savanyodjon már be!

 

Testünk, sejtjeink nagy része víz, egy olyan közeg, amelynek feladata a tápanyagok, oxigén és egyéb biokémiai anyagok (és információk) szállítása. Ez a közeg lehet savas vagy bázikus, melynek mérésére a pH mértékegység, azaz pH-skála szolgál.

A pH, a Power of Hidrogén (Hidrogén ereje) rövidítéséből származik, és a folyadékban lévő hidrogénionok számának mértékét jelöli. Minél több a szabad hidrogénion, annál savasabb a kémhatás. pH-érték számszerűen egy oldat mol-ban kifejezett hidrogénion-koncentrációjának negatív logaritmusa (például 0,1 mol /HCL-oldat hidrogénion koncentrációja 10‾¹ mol/L, pH-ja tehát 1). A semleges vegyhatású oldat (ilyen például a frissen desztillált víz) pH-ja 7.

 

Optimális pH érték:

… az emberi szervezetben 7,35-7,45 pH közötti érték, azaz enyhén lúgos kémhatású. Az anyaméhben lúgos, pH 8,4-es magzatvízben fejlődik a magzat és az anyatejjel táplált csecsemőknek lúgos a vizelet pH értéke. Itt érdemes megjegyezni, hogy a tengervíz (ahonnan az élet fejlődéstörténete jelen ismereteink szerint elindult) pH értéke 8,4!


savas kémhatás pH 1,0-6,9 közötti érték

lúgos kémhatás pH 7,1-14 közötti érték

semleges kémhatás pH 7,0 érték

 

A ma emberének szervezete, elsősorban az életmódnak, és a cselekvéseink hatására megváltozott légkör következtében erősen el van savasodva.  A WHO adatai szerint  átlag érték  pH 4,5-5,2 között mozog.

 

Betegség:

 

Az elsavasodás következtében szervezetünkben különböző betegségek alakulnak ki, mivel a szervezetünk nem tudja kiüríteni, feldolgozni a felesleges savakat ezért elraktározza azokat.érrendszer

Törékennyé válnak az erek, szív-és érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, agyvérzés, infarktus, csontritkulás jelentkezik. Felborul az anyagcsere, elhízás vagy kóros soványság alakul ki. Savak rekedhetnek az ízületeknél is, ami ízületi gyulladásokat, köszvényt, reumát okoznak.

lugositasDe az elsavasodott szervezet rovására írja a tudomány a következő betegségeket is:cukorbetegség, daganatos betegségek, savtúltengés, reflux betegség, bélgyulladás, ekcéma, allergiák, Candida-fertőzés, fejfájás, fáradékonyság, puffadás, emésztési problémák, gennyes pattanások és bőrproblémák. Köztudott az a tény is, hogy az itt felsorolt betegségek soha sem járnak egyedül.

 

Milyen tünetei vannak:

 

fejfájás, gyengeség érzés, fáradékonyság, koncentráció képesség csökkenése, álmatlanság, nyugtalanság, izomrángások, bőrviszketés, száraz bőr, , izzadékonyság

lepedékes nyelv, gyomorsav elválasztás zavarai, emésztési zavarok, mészhiány, szívidegesség, általános rossz közérzet, stb.

 

A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÁSA

-LÚGOSÍTÁS

 

A leghatékonyabb lúgosítás érdekében nagyon fontos a tudatos lúgosító táplálkozás, valamint kifejezetten lúgosító táplálék-kiegészítők fogyasztása. A HRI GREEN BASE kapszula segítségével szervezetünk nagy mennyiségű és kiváló minőségű zöld táplálékhoz jut, méghozzá rendkívül harmonikus, összehangolt formában.

 

Minden korosztálynak ajánlható, nőknek, férfiaknak, egészségeseknek, betegeknek, gyermeket tervezőknek, kismamáknak egyaránt. Az alapokhoz megy vissza és sejtszinten nézi meg, mi kell a testnek, hogy jól érezze magát. Az egészséges pH szintű szervezetünk nem lesz beteg, ellenáll a fertőzéseknek, gombáknak, rákos sejtképződéseknek, jól érzi magát és pozitív gondolkodású lélekkel rendelkezik. Észrevehetjük továbbá, hogy napközben sokkal aktívabbak vagyunk és több az energiánk. Nem okoz gondot többé a reggeli ébredés. Ha súlyfelesleggel küszködtünk, megtapasztalhatjuk, hogy a szervezet elkezdi felszámolni a korábban felhalmozott zsírsejteket. Hajunk és bőrünk is komplex megújuláson megy keresztül.

 

Most a legjobbat  választhatja a HRI-Green Base

a megoldás!lugositas

 

Rendeleje meg MOST>>>>

Asztali nézet