HRI-Vitalion
...kívánságodra a jobb élethez!

MENÜ

VITALION TERMÉKTAPASZTALATOK 3.

 

A HRI-Vitalion Klubhoz a fogyasztók és klubtagok részéről beérkezett terméktapasztalatokat szeretném megosztani Önökkel, azzal a kéréssel, hogy juttassák el mindenkihez, akinek megelőzés, örökletes vagy szerzett betegségek kialakulása miatt szükségük van rá. Az összeállítás az egyesület által megjelentetett két terméktapasztalat-könyvből ad válogatást a teljesség igénye nélkül.

 

159. V. István: Szürkehályog
Soha nem gondoltam volna, hogy a VITALION tabletta jót tesz a szemnek. Szürkehályog műtétet javasoltak, mert egyre jobban romlott a látásom. Én a műtéttől nagyon féltem. Ajánlották a Vitalion tablettát, és én kipróbáltam. Kettő doboz tabletta beszedése után azt tapasztaltam, hogy tudom olvasni az újságot, látom a tévé adásait, amelyek előtte már jó ideje nem sikerültek. Először csodálkoztam, aztán rájöttem, hogy a jó vérellátás az egész szervezetünknek nagyon fontos. Velem is ez történhetett, hogy segített.

 

160. K. Sándorné, Budapest: Kötőhártya-gyulladás
86. életévemben járok. Négy évig kötőhártya-gyulladásom volt és egyetlen orvos sem tudott segíteni rajtam. Egy rokonom a szenvedéseim láttán ajánlotta, hogy próbáljam meg a Vitalion tabletta szedését. Egy kúra mennyiséget, 3 doboz tablettát megvásároltam. A baj már félidő alatt elmúlt, de olyan javulást tapasztaltam, hogy végigcsináltam a kúrát. Folytatom a szedését 1 tablettával.

 

161. Név nélkül: Szemölcs
Egy korábban aggódó édesanya, szeretné megosztani tapasztalatait. A fiának szemölcsei voltak, amiket leoperáltak és elfagyasztottak. Csúnya hegek maradtak a helyükön. Mivel hisz a gyógynövények hatásában, kipróbálta a Vitalion és a Tiszta Bőr tabletták párhuzamos szedését és azt tapasztalták, hogy eltüntették a fián látható csúnya hegeket és még a későbbi szemölcsöket is, melyek a műtét után keletkeztek. 1 VITALION kúra ilyen csodát eredményezett.

 

162. N. Istvánné, Eger: Golyva
Örülok, hogy megismerhettem az általam is nagyrabecsült Vitaliont, mert ettől nemcsak a golyvámtól sikerült megszabadulni tökéletesen, de megszüntek a pajzsmirigy-zavaraim is. Két kúrát alkalmaztam és visszanyertem az egészségem.


Termékek>>>>

Megrendelés>>>>

Pénztárcagyógyítás>>>>


163. K. Mihály, Budapest: Idegzsába
A jobb lábamon a csípőig már hosszú ideje ülőidegzsábám, isiászom van. Sem a sok-sok injekció, sem a masszírozás nem hozott eredményt. Szerencsémre ajánlották a Vitalion tablettát, és néhány hét múlva már nem éreztem fájdalmat, még lépcsőn járva sem. Visszanyertem egészségem és életkedvem.

 

167. Sz. István: Fejfájás, keringési problémák
Évek óta állandó fejfájás kínzott, az orvosok nem tudtak segíteni. Magas vérnyomás, szív-, keringési problémáim voltak. Amióta megismertem a Vitalion tablettát, testi-lelki egyensúlyomat, egészségemet visszanyertem. Egy kúra beszedése után kitűnően érzem magam.

 

168. T. Mária: Fogínysorvadás
Áldom és imádom, aki a Vitalion tablettát hozzánk is eljuttatta, mert ettől elmúlt a fogínysorvadásom. Azóta egyre frissebb vagyok. Ajánlom mindenkinek.

 

170. K. Tünde, Budapest: Ekcéma
Három éve szenvedtem ekcémától, amely erős viszketéssel jár. Ajánlásra elkezdtem a Vitalion és a Tiszta Bőr tablettákat szedni és csodák csodája, 2+2 doboz után megszabadultam a kellemetlen bőrbántalomtól, viszketéstől. A tünetmentesség, jó közérzet önmagáért beszél.

 

173. S. Ilona, Budapest: Pikkelysömör
Pikkelysömörtől
nyugtalanító piros foltokat, bőrbántalmaimat is eltűntette a Vitalion és a Tiszta Bőr tabletta. 2+2 dobozzal fogyasztottam és megszabadultam a kellemetlen tünetektől. Ez a természet valódi csodája. Ajánlom másoknak is.

 

175. G. Ferenc, Budaörs: Nyaki merevség
Közlekedési baleset következtében merev lett a nyakam. Orvosilag nem tudtak segíteni. A Vitalion tabletta segített: Egy kúra szedése beindította a vérkeringést. Azóta tudom forgatni, mozgatni a nyakam.

 

177. J. Rozália: Ízületi betegség
Ízületi betegségemből a Vitalion tabletta páratlan hatékonysága szabadított meg. A megduzzadt kezeim visszanyerték rendes formájukat. Köszönöm, hogy jobban lettem.

 

186. P. József, Budapest: Lábszárfekély, mélyvénás trombózis, ekcéma
Lábszárfekélytől, mélyvénás trombózistól, ekcémától évek óta szenvedek. Ajánlásra elkezdtem szedni a Vitalion és a Tiszta Bőr tablettát. Kb. két hét alatt a fájdalmaim megszűntek, a bőrbántalmam jelentősen gyógyult, a fekélyek 1 hét alatt behegedtek. Megszabadultam a fárasztó többféle kezeléstől, fáslizástól.


Termékek>>>>

Megrendelés>>>>

Pénztárcagyógyítás>>>>


192. Név nélkül: Izzadtságszag
Egy ismerősöm panaszkodott, hogy naponta két alkalommal is tusol, a fürdés után 10 perc elteltével már megint érzi magán az izzadtságszagot. Ajánlottam neki a Tiszta Bőr tablettát, és a kúra felénél már elmúlt a kellemetlen izzadtságszag. Mivel annyi készítményt, gyógymódot kipróbált eredménytelenül, most nagyon hálás a tudósoknak és mindenkinek, akik a gyógyuláshoz hozzásegítették.

 

193. Név nélkül: Lábgomba
Lábgombával küszködő ismerősömnek javasoltam a Vitalion és Tiszta Bőr tablettát. Egy-egy doboz beszedése után már jelentős változást tapasztalt, a kúra befejezése után búcsút vett a gombáktól, a kellemetlen szagoktól.

 

197. Név nélkül: Övsömör
Egy 40 éves úr hónalján és mellkas tájékán hatalmas hólyagok keletkeztek. Iszonyúan nagy fájdalmai voltak. A bőrgyógyászaton megállapították, hogy herpes zooster, vagyis övsömör okozza bántalmait. Egy jótevője ajánlására elkezdte szedni a Vitalion és a Tiszta Bőr tablettát. Két hét múlva a hólyagok beszáradtak, két kúra után panaszai megszűntek! Boldogságára nem talál szavakat.

 

198. Név nélkül: Daganat
Egy 35 éves asszony végbélrák miatt szinte az életkedvét is elveszítette. Először szülés után kialakult aranyérrel kezelték. Amikor tudomást szerzett a rák kialakulásáról, nagyon elkeseredett. Mi lesz a gyönyörű kislányával?! Ismerőse javaslatára 3 Vitalion kúrát alkalmazott és a rákos daganat már a 2. kúra után kezdett zsugorodni, végül eltűnt. A hölgy imáiba foglalja Terry Gallagher és ajánlója nevét.

 

203. L. I. Ilona, Gyula: Gyulladt, viszkető bőr
Gyermekem 2 éves kora óta bőrbeteg. Állandóan viszket a bőre, sebes, gyulladt volt. Mindent kipróbáltam, de semmi nem használt, sőt, rosszabbul lett. Megismertem a HRI Tiszta Bőr tablettát, kipróbáltuk. Fél üveg (25 szem) tabletta beszedése után boldogan azt mondta a gyermekem, hogy nem viszket a bőre. Erre negyven évet vártunk! Azóta is szedi.

 

206. B. I.-né hajgyógyász:
Egy 22 éves fiatalember, akinek a fején, homlokán hámló pikkelysömör, arcán hatalmas terjedelmű akne volt. A Tiszta Bőr tablettától letisztult a fejbőre, majd elmúlt arcáról a gyulladásos akne.
Édesanyja postán dolgozik, mindkét tenyere papírtól, pénztől állandó jelleggel vastag repedéstől és hámlástól szenvedett. A gyógyulást a Tiszta Bőr tabletta jelentette számára.Lábán 8 éve meglévő ekcéma, a bőrgyógyászati kezelések eredménytelenek voltak. Állandó nedvedzővé (fekélyessé) alakult. Kb. két hónap elteltével a kéz nagyágú seb leszáradt, új rózsaszínű bőrfelületet növesztve.

 

207.József:

Évek óta köszvény kínozza a lábait. Október közepén ajánlásomra elkezdte szedni a Vitaliont. Az első doboz beszedése alatt folyamatosan csökkentek a fájdalmak, majd teljesen megszűntek. Arca kisimult, eltűnt róla a gyötrő fájdalom.


208. Terike
A csontritkuláshoz tartozó fájdalmak évek óta szenvedést okoztak a számára, ami időnként még depresszióhoz is vezetett. Fájdalmai, amik a gerincét is érték, elmúltak. Talpán volt egy csontig érő gyökerű tyúkszeme, amit a Vitalion kúra szintén eltüntetett.

 

Termékek>>>>

Megrendelés>>>>

Pénztárcagyógyítás>>>>


209. Hédi:
77 éves barátnőm november végén hólyagpanasszal ment orvoshoz. Megállapították, hogy lencse nagyságú hólyagpolipja van. Műtétre került volna sor január közepén. Biztatásomra elkezdte a Vitalion és a Celeriac tabletta szedését. A januári kontrollon nem jelent meg, halasztást kért. Február 12-én orvosa úgy fogadta: „Ma műtünk?” Hosszas vizsgálat után azt állapította meg, hogy a lencse nagyságú polipból morzsák maradtak. Pajzsmirigy-lelete is jó eredményt mutatott. Koleszterinszintje 7,4-ről 7-re csökkent.

 

210. M. Ferencné: Trauma
A Vitalion és Calm Life (Nyugodt élet) tablettát lányom szedi, akit igen nagy trauma ért fél évvel ezelőtt. Nagyon sokat javult, nyugodtabb, gondolkodása élénkebb, azóta semmi gyógyszert nem szed.

 

212. V. Gáborné, Szeged: Migrénes fejfájás
Erős, migrénes fejfájásaim voltak, 2-3 heti gyakorisággal. Két hónapja szedem a Vitalion tablettát és megszabadultam ettől a fájdalomtól.

 

213. B. Józsefné:
Rendszeresen fogyasztom a Vitalion és Folyadék Egyensúly tablettát. A nyakam recsegése-ropogása megszűnt, a ruhaméretem egy számmal csökkent.

Kiránduláson egyik társam és lánya allergiával küszködött. 1-1 Garlic tabletta 3-4 órára tünetmentessé tette őket.
Borkóstolón többen a kelleténél több malacsültet ettünk, gyomrunk feszítését 1-1 Emésztés Segítő tabletta beszedése megszüntette.
A Tiszta Bőr tabletta hatására szomszédom arca tisztult és boldogan újságolta, hogy életében először szép barnára sült le, nem foltosra, mint eddig.

 

217. H. Mária, Budapest: Ekcéma
Zsuzsi lányom lábán ez csúnya 10 forintos nagyságú ekcéma-szerű folt volt évek óta. Amíg kenegettük egy folyadékkal, eltűnt, de ahogy abbahagytuk, rögtön előjött. Viszketett és a látvány miatt is nagyon zavarta. A Tiszta Bőr tablettát adtam neki, közben figyeltünk arra is, hogy az immunrendszerét is erősítsük a Garlic tablettával. Felmerült, hogy esetleg emésztési probléma okozza, ezért a Golden Seal (Emésztés-segítő) tablettát is szedte. Egy bő hónap múlva kérdeztem, mi van a foltjával. Köszönöm, megvan – felelte, és felhúzta a nadrágja szárát. A folt nem volt sehol… Nem is tudjuk, mikor tűnt el.

 

218. B.-né Jutka: Allergia
Jutka leánya 29 éves. Gyermekkora óta náthától, allergiás tünetektől és hörghuruttól szenved. Idén a nyaralásuk előtt az édesanyja ajánlására elfogadta a Garlic tablettát. A nyaralás alatt kipróbálta és boldogan számolt be arról, hogy idén először nem szenvedett a náthás, allergiás, hörghurutos kínzó fájdalmaktól.

 

Termékek>>>>

Megrendelés>>>>

Pénztárcagyógyítás>>>>

 

További terméktapasztalatok 1 2 3

Asztali nézet